Expressen Nöjesnyheter

August 27, 2019
Hollywoodstjärna hängs ut som sexual predator

Hollywoodstjärna hängs ut som sexual predator

Skådespelaren James Franco anklagas för att vara en ”sexual predator” och hans vän Seth Rogen målas upp som någon som ”möjliggör” Francos beteende, rapporterar Page Six.

Deltagarnas hårda ord – därför  fick Viktoria lämna ”Robinson”

Deltagarnas hårda ord – därför fick Viktoria lämna ”Robinson”

Viktoria Widelius, 39, har hela tiden trott att hon hängt lös i ”Robinson”.När hon i det tredje örådet till slut tvingades lämna ön var det en pakt som låg bakom.– Det är bara jätteledsamt, säger hon i programmet.

Simstjärnan: ”Jag var  dum nog att ställa upp”

Simstjärnan: ”Jag var dum nog att ställa upp”

Therese Alshammar, 43, klev in i ”Mästarnas mästare” som säsongens största stjärna, men ställs inför en tuff nattduell redan i hennes första utslagningsprogram.I avsnittet blickar en tårögd Alshammar också tillbaka på karriären, både i vattnet och vid sidan av – där vissa beslut fick större...

”Mästarnas mästare” har  blivit rena vårdcentralen

”Mästarnas mästare” har blivit rena vårdcentralen

Sjukdomar och skador.”Mästarnas mästare” har blivit rena vårdcentralen.Nu var skidskytten Lindström täppt i näsan.

OS-hjälten sjuk mitt under inspelningen

OS-hjälten sjuk mitt under inspelningen

Mitt under de pågående tävlingarna i ”Mästarnas mästare” blev Fredrik Lindström förkyld och tvingades testa sig för covid-19.Och väntan på provsvaret blev nervös, inte bara för skidskytten själv – utan för hela produktionen.– Det var absolut en väldigt och jobbig och allvarlig situation som vi tog...

Musikern Gustaf Norén  ställer upp i kyrkoval

Musikern Gustaf Norén ställer upp i kyrkoval

Musikern Gustaf Norén ställer upp i kyrkovalet i Borlänge kommun för Socialdemokraterna, skriver Dala-demokraten.

Gwyneth Paltrow hånad av sin dotter för morgonrutinen

Gwyneth Paltrow hånad av sin dotter för morgonrutinen

”Hon äter ingenting annat än dadlar och mandelsmör”.Gwyneth Paltrows dotter Apple Martin har gjort en TikTok där hon driver med sin mammas uppmärksammade hudvård och morgonrutiner.

Tv-profilen död av anorexia – blev 38 år

Tv-profilen död av anorexia – blev 38 år

Brittiska Nikki Grahame är död, 38 år gammal.Den tidigare Big Brother-deltagaren har länge lidit av anorexia.”Det krossar våra hjärtan”, skriver hennes vän Leon Dee.

Rörande anledningen: Därför gifte  sig Hedlund och Stenmarck till slut

Rörande anledningen: Därför gifte sig Hedlund och Stenmarck till slut

Mitt i pandemikrisen så var Hanna Hedlund på god väg att börja läsa till socionom, när Martin Stenmarck övertalade henne till att försöka fixa en plats i ”Let’s dance”.– Det blev som min egen terapi i stället: Att få vara i kroppen och inte så mycket i huvudet och grubbla är helt fantastiskt, säger...

Suzanne Axell tvingas lämna ”Let's Dance”

Suzanne Axell tvingas lämna ”Let's Dance”

Prinsessor, lejon och sjöjungfrur intog dansgolvet i ”Let's dance” när temat var Disney.Efter en tuff duell mot Michel Tornéus stod det klart att Suzanne Axell tvingas lämna tävlingen.– Jag vill säga ett stort och gigantiskt tack, säger Suzanne Axell.

Trummisen Bosse Skoglund har dött

Trummisen Bosse Skoglund har dött

Musikern Bosse Skoglund har gått bort, skriver musiktidningen Sonic Magazine.Han var främst känd som trummis i flera olika genrer, bland annat jazz, blues och reggae.Bosse Skoglund blev 85 år gammal.

Lamprecht slår tillbaka  mot romansryktena

Lamprecht slår tillbaka mot romansryktena

Filip Lamprecht, 24, är en av de hyllade deltagarna i ”Let’s Dance” – men utöver träningarna och dansen har det varit en tuff vecka. Hans flickvän Peg Parnevik har utsatts för hat i sociala medier och det har spekulerats i om paret har gjort slut. – När hon är ledsen så blir jag ledsen, men hon är...

Rekordmånga kvinnliga  regissörer nominerade

Rekordmånga kvinnliga regissörer nominerade

I helgen ska det prestigefyllda filmpriset Bafta delas ut.Och i år har galan redan slagit rekord.”För första gången någonsin för Bafta, har fyra kvinnor nominerats i regissörskategorin”, meddelar BAFTA i ett pressmeddelande.

Anis Don Demina hyllar sin döda pappa i dansen

Anis Don Demina hyllar sin döda pappa i dansen

I kväll är det för första gången ”Disney”-tema i ”Let's dance”. Anis Don Demina dansar till musiken från ”Lejonkungen”, en film som har haft stor betydelse för honom.– Den här filmen betyder så mycket för mig, säger en tårögd Anis Don Demina i ”Let's dance”.

TV4:s plan för att  stoppa sabotaget

TV4:s plan för att stoppa sabotaget

Tittarna förstör för varandra. Kändisarna bakom maskerna i TV4-satsningen ”Masked singer” avslöjas på nätet så fort programmet släpps på play-tjänsterna.Anledningen: Det går att spola fram sändningen och se när masken lyfts.– Om det här påverkar tittarna i en större utsträckning än det har gjort...

Stjärnan ”försvann” för år sen – nu dyker hon upp igen

Stjärnan ”försvann” för år sen – nu dyker hon upp igen

Det har gått nästan fyra år sedan nya zeeländska Lorde släppte sitt senaste album och sedan dess har hon i princip gått under radarn.Men nu har hon gjort ett ovanligt framträdande i sociala medier.

Carolas känslokamp bakom  kulisserna: ”Betungande”

Carolas känslokamp bakom kulisserna: ”Betungande”

Hon har hyllats i ”Let's Dance” men den senaste veckan har varit omtumlande för Carola. Artisten har stukat tummen och smällt i ryggen och känslorna har spritt i kroppen. – Jag är känslig i vårtider kan jag känna, på ett lite betungande sätt, säger hon.

Hon tvingas lämna ”Masked singer”

Hon tvingas lämna ”Masked singer”

Efter häftiga uppträdanden under fredagens ”Masked singer” i TV4 blev det till slut Jokern som fick lämna tävlingen och avslöja sin identitet.Bakom masken gömde sig fotbollslegenden Lotta Schelin.– Det är så jävla coolt att hon är här, skrek panelmedlemmen Nour El-Refai efter avslöjandet.

Pernilla imponerad av  sin mammas lögn i tv

Pernilla imponerad av sin mammas lögn i tv

TV4-succén ”Masked singer” är tillbaka. Och i kväll slipper jurymedlemmen Pernilla Wahlgren, 53, gissa fel på sin mamma Christina Schollin.– Hon tyckte mest det var roligt att jag trodde det var Siw Malmkvist som sjöng, säger Pernilla Wahlgren.

Meghan och Harry: ”Du kommer saknas”

Meghan och Harry: ”Du kommer saknas”

På fredagen kom beskedet att prins Philip gått bort, 99 år gammal.Dödsfallet kom samtidigt som det brittiska kungahuset befinner sig i en turbulent tid efter prins Harrys och hustrun Meghans stora intervju hos Oprah Winfrey.”Tack för din tjänstgöring ... du kommer saknas stort”, skriver Meghan och...

Comments(0)

Log in to comment