Expressen Tidning

May 08, 2019
Intagen nära ta sitt liv – arrestvakt åtalas

Intagen nära ta sitt liv – arrestvakt åtalas

En arrestvakt på Rättscentrum i Malmö missade tillsynen av en berusad intagen.Mannen var ytterst nära att lyckas ta sitt liv men upptäcktes i tid.Arrestvakten, en man i 45-årsåldern åtalas nu för tjänstefel.Han medger missen men anser inte att det var ett brott – det var stressens och...

Gunhild Stordalen om sitt  snusberoende: ”Pinsamt”

Gunhild Stordalen om sitt snusberoende: ”Pinsamt”

Gunhild Stordalen ger upp sitt ”pinsamma” beroende. Ett nytt år är här och hon väljer att lämna snusdosan bakom sig.”Med tanke på allt jag gör för att hålla mig frisk är det ett pinsamt och dumt beroende”, skriver hon på sin Instagram.

Polisen: Bil har kört in i bergvägg

En bil har i hög hastighet kört in i en bergvägg vid Partillemotet, enligt polisen.Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats.SOS meddelar att ingen person behövt lastas i ambulans.

Han är FBI:s mest jagade inför Bidens installation

Han är FBI:s mest jagade inför Bidens installation

WASHINGTON. Här är den misstänkta bombmannen som är USA:s mest jagade man just nu. En belöning på 50 000 dollar har utlysts för att hitta honom – och FBI fruktar att han fortfarande kan vara aktiv.

Muterade virusvarianten  hittad inom hemtjänsten

Muterade virusvarianten hittad inom hemtjänsten

Inom hemtjänsten i Uddevalla kommun har två personer bekräftats smittade av den muterade virusvarianten från Storbritannien, rapporterar P4 Väst.

Han kidnappar, rånar och våldtar kvinnor

Han kidnappar, rånar och våldtar kvinnor

En man i 25-årsåldern står åtalad misstänkt för bland annat människorov och våldtäkt – samt flera fall av våldtäktsförsök. Mannen ska under hösten försökt föra bort minst tre kvinnor i centrala Stockholm.Övervakningskameror har fångat hur han följer ett av offren nedför en gata på Södermalm sent en...

Rockartisten målar sig ur coronaeländet

Rockartisten målar sig ur coronaeländet

Sångaren och skådespelaren Håkan Brinck, 61, upplevde samma kaos som andra artister när coronapandemin bröt ut.Alla inbokade jobb försvann. Men lösningen blev att måla sig ur paniken.– Med målarpenseln känner jag harmoni i kroppen, säger han.

Man på elsparkcykel påkörd – bilist smet

En man i 30-årsåldern fördes på tisdagskvällen till sjukhus efter en trafikolycka i centrala Malmö.Han blev påkörd och allvarligt skadad när han körde på en elsparkcykel. Den inblandade bilisten var inte kvar på platsen när polisen anlände.

Flera bilar i olycka på E6 – vägen avstängd

Fyra till fem bilar är inblandade i en olycka vid trafikplats Kropp utanför Helsingborg. Enligt polisen medför olyckan mycket stor trafikpåverkan och polis är på plats för att leda om trafiken.Inga allvarligare personskador är inrapporterade i samband med olyckan.– Men det är rörigt på platsen,...

Kvinna påkörd – väg stängd

En kvinna i 50-årsåldern har blivit påkörd i Limhamn i Malmö.Kvinnan har förts till sjukhus i ambulans med lindriga skador.Vägen har stängts till följd av olyckan.

Bilbrand i parkeringshus  – misstänks vara anlagd

Bilbrand i parkeringshus – misstänks vara anlagd

En bil började på tisdagen brinna i ett parkeringshus i Lövgärdet i Göteborg.Bilen kunde släckas utan att branden spred sig vidare.Så sent som i helgen brann flertalet bilar i Lövgärdet.

Kommunen gör orosanmälan  – för 119 barn i samma hus

Kommunen gör orosanmälan – för 119 barn i samma hus

I huset ”Kinesiska muren” i Malmö saknar många lägenheter värme. Elen försvinner med jämna mellanrum och det är stora problem med mögel. Nu har kommunen gjort en orosanmälan för 119 barn – alla barn som bor i huset. – Vi har inte haft något liknande fall tidigare där man kan se att en...

Man skadad av vattenånga – till sjukhus i ambulans

En man har förts till sjukhus i ambulans efter en arbetsplatsolycka i Bromölla.Enligt polisen har mannen skadad sig när vattenånga strömmade ut i samband med att mannen arbetade uppe på en ställning i fabriken.– Han är förd till sjukhus. Skadeläget är okänt, säger Evelina Olsson, presstalesperson...

Ställ dina frågor om corona till professorn

Ställ dina frågor om corona till professorn

Vilka behandlingar finns mot corona? Och vilka är vaccinen som kan bli aktuella? Joakim Dillner, professor i infektionsepidemiologi, svarar på era frågor klockan 17.00.Skicka in din fråga till professorn redan nu.

Trump friar 100: De kan benådas

Trump friar 100: De kan benådas

Donald Trump har visat att han faller för lobbyisters krav om benådningar – och under sin tid i Vita huset har flera kontroversiella sådana gjorts.Bland de 100 som väntas benådas på Trumps sista dag finns kändisar, rappare och rika amerikaner.Samtidigt: Pamela Anderson kämpar för att Julian Assange...

Minderåriga elever stal  lärares bil – körde runt

Minderåriga elever stal lärares bil – körde runt

Fyra elever vid en grundskola i Borås stal en lärares bil på tisdagseftermiddagen.– Läraren och en äldre kvinna fick kasta sig åt sidan för att inte bli påkörda, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region väst.

Så många har vaccinerat sig –  så många doser har din region fått

Så många har vaccinerat sig – så många doser har din region fått

147 000 vaccindoser har använts i Sverige.Folkhälsomyndigheten har också släppt statistik över hur många doser som använts för varje region, dock släpar siffrorna efter hos flera.Det är också fortsatta problem med inrapporteringen av vaccinerade och under de kommande veckorna kommer färre antal...

Trafikbesvär efter krock

Trafikproblem uppstod på tisdagseftermiddagen på väg 25 väster om Växjö efter krock mellan två bilar. Det ska inte ha blivit några personskador.

41 nya dödsfall  i VG-regionen

41 nya dödsfall i VG-regionen

Ytterligare 41 personer har dött i covid-19 i Västra Götaland sedan i fredags.Antalet döda i regionen är nu 1 611.Under samma tidsperiod har totalt 2 029 nya smittofall konstaterats.

SMHI varnar för snöfall –  men här kommer det töa

SMHI varnar för snöfall – men här kommer det töa

Vinterlandskapet i södra Sverige riskerar att töa bort i veckan.– Under morgondagen sticker temperaturen uppåt ytterligare, säger meteorologen Marcus Sjöstedt.

Comments(0)

Log in to comment